Back To Top Button
Попуст!

СЕТ ОД 10 ТЕТРАТКИ – ТЕСНИ ШИРОКИ (А5) – LIPA MILL

310 ден

СЕТ ОД 10 ТЕТРАТКИ – ТЕСНИ ШИРОКИ (А5) – LIPA MILL

Сет од 10 премиум тетратки со тесни и широки линии за почетно пишување со одличен квалитет. Оваа тетратка е направена на дебела хартија за да се спречи лесно кинење на листовите. Голем избор од 8 различни дизајни со омилените домашни животни за сечиј вкус.

Листови: 40л/80 стр – 75 gsm бела хартија

Корица:  230 gsm + ув лак и пластификација

 

→Видете ги сите колекции со клик тука

Шифра: 28000028-сет