Back To Top Button

ТЕКСТМАРКЕР – PELIKAN ПАСТЕЛ

60 ден

ТЕКСТМАРКЕР – PELIKAN ПАСТЕЛ

 

ПЕЛИКАН текстмаркер од највисок квалитет за маркирање и подвлекување на текст. Има нежни пастелни бои кои сепак оставаат јасен траг и брзо се сушат на хартијата за да не дојде до размачкување. Може да се користи на сите видови на хартија. Достапен во повеќе пастелни бои.