Back To Top Button

ДРВЕНИ БОИЦИ – ТОЗ

145 ден

ДРВЕНИ БОИЦИ ТОЗ од највисок квалитет и пигмент од премиум квалитет. Нетоксични и потполно безбедни за децата.

Производ на најголемиот балкански производител за школски прибор – ТОЗ Хрватска.

Мината кај овие боици е тешка за кршење, а притоа многу лесно се остри без да дојде до кршење или пукање.Имаат ергономски облик што овоможува поудобно држење при цртање и боење. Квалитетниот пигмент овозможува лесно нанесување на бојата на хартијата без никаков напор.

Шифра: 95000001