Back To Top Button

ДРВЕНИ БОИЦИ S-COOL – ПАСТЕЛ 1/12

124 ден

ДРВЕНИ БОИЦИ S-COOL – ПАСТЕЛ 1/12 со висок квалитет . Мината кај овие боици е тешка за кршење, а притоа многу лесно се остри без да дојде до кршење или пукање.

Имаат ергономски триангулар облик што овоможува поудобно држење при цртање и боење. Квалитетниот пигмент овозможува лесно нанесување на бојата на хартијата без никаков напор.

Овие боици имаат FSC сертификат што значи дека се еко-френдли затоа што не се направени од дрво од загрозените тропски шумски подрачја.

Шифра: СЦ1284