Back To Top Button

МЕТАЛНА ОСТРИЛКА – МЕТАЛИК S-COOL

МЕТАЛНА ОСТРИЛКА МЕТАЛИК СКУЛ – SC574

 

Mетална острилка со висок квалитет изработена од нерѓосувачки материјал. Има ергономски облик и мали димензии за да може да ја собере во секој прибор. Достапна во две бои.

Оваа “металик” серија ја има и како дупла острилка – SC575

 

→ Проверете ги и останатите острилки од нашата понуда ←