Back To Top Button

ОСТРИЛКА СО КОНТЕЈНЕР – PELIKAN ПРЕМИУМ V BLADE

139 ден

ОСТРИЛКА СО КОНТЕЈНЕР – PELIKAN ПРЕМИУМ V BLADE

 

Двојна пластична острилка со висок квалитет. Има модерен и интересен дизајн. Острилката има сечиво од нерѓосувачки челик и контејнер кој ги собира остатотците од острењето.

Производите на Пеликан се препорачани за користење од страна на наставниците во Германија.

Шифра: 09000320