Back To Top Button

ОСТРИЛКА ТВИСТЕР S-COOL

ОСТРИЛКА ТВИСТЕР – SC431

 

Острилка ТВИСТЕР – висококвалитетна острилка која има иновативен начин на острење – со едноставно вртење на моливот во двата правци, оваа острилка остри 2 пати побрзо од сите останати. Дополнително, има механизам кој ви дава можност да подесите дали сакате моливот да го наострите потапо или со екстра остар врв.

 

→ Проверете ги и останатите острилки од нашата понуда ←