Back To Top Button

ОСТРИЛКА СО КОНТЕЈНЕР ДУПЛА – S-COOL SC023

ОСТРИЛКА СО КОНТЕЈНЕР ДУПЛА СКУЛ – SC023

 

Пластична острилка со проѕирен канистер кој ги собира остатоците од острењето. Сечивото е направено од нерѓосувачки челик. Достапна е во две бои.

 

→ Проверете ги и останатите острилки од нашата понуда ←