Back To Top Button

ОСТРИЛКА И ГУМА S-COOL – SC569

ОСТРИЛКА И ГУМА MULTI PURPOSE – SC569

 

Пластична острилка со канистер и гума за бришење со висок квалитет. Има елегантен и интересен дизајн. Острилката има сечиво од нерѓосувачки челик и контејнер кој ги собира остатоците од острењето.

 

→ Проверете ги и останатите острилки од нашата понуда ←