Back To Top Button

ОСТРИЛКА И ГУМА S-COOL – SC570

ОСТРИЛКА И ГУМА EASY HOLD – SC570

 

Пластична острилка со сечиво од нерѓосувачки челик и гума за бришење со висок квалитет прилагодена за лесна и едноставна употреба. Има интересен дизајн што ја прави привлечна за сите деца.

 

→ Проверете ги и останатите острилки од нашата понуда ←