Back To Top Button

ОСТРИЛКА И ГУМА S-COOL – SC863

ОСТРИЛКА И ГУМА СРЦЕ – SC863

 

Пластична острилка со канистер и гума за бришење со висок квалитет. Има иновативен и интересен дизајн. Острилката има сечиво од нерѓосувачки челик и контејнер кој ги собира остатоците од острењето.

 

→ Проверете ги и останатите острилки од нашата понуда ←