Back To Top Button

ПАТРОНИ ЗА НАЛИВ ПЕРО – OFFISHOP СЕТ 1/6

25 ден

ПАТРОНИ ЗА НАЛИВ ПЕРО – OFFISHOP

 

ПАТРОНИ ЗА НАЛИВ ПЕРО – OFFISHOP – патрони со мастило во практично пакување за чување. Брзо се суши кога ќе се нанесе на хартија за да не дојде до размачкување.

Боја: сина

 

Шифра: SC602