Back To Top Button

ПАТРОНИ ЗА НАЛИВ ПЕРО PELIKAN GTP5

120 ден

ПАТРОНИ ЗА НАЛИВ ПЕРО GTP5 – ПЛАВИ ПЕЛИКАН.

Големи патрони за налив перо од германскиот производител Пеликан.

Пакување од 5 патрони.

Шифра: 09000106