Back To Top Button

ПАТРОНИ ЗА НАЛИВ ПЕРО – PELIKAN TP6

55 ден

ПАТРОНИ ЗА НАЛИВ ПЕРО – PELIKAN TP6

Патрони за налив перо од германскиот производител Пеликан.

Пакување од 6 патрони. Достапни бои: сина и црна,.