Back To Top Button

PELIKAN – ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – PELIKAN STOLA

ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – PELIKAN STOLA

 

ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – PELIKAN STOLA – висококвалитетно метално хемиско пенкало. Добитник на наградата за Дизајн на Годината во Германија. Идеално за запишување на вашите идеи и забелешки. Елегантниот и модерен изглед дозволуваат да го користите во секоја прилика и го прават одличен подарок за вистинските љубители на пенкала. Достапно е во повеќе варијанти. Доаѓа заедно со Pelikan gift box.

 

Pelikan Stola серијата е достапна и како налив перо.

Pelikan Stola серијата е достапна и како ролер.