Back To Top Button

НАЛИВ ПЕРО – PELIKAN STOLA

НАЛИВ ПЕРО – PELIKAN STOLA

 

НАЛИВ ПЕРО – PELIKAN STOLA – висококвалитетно метално налив перо. Добитник на наградата за Дизајн на Годината во Германија. Идеално за запишување на вашите идеи и забелешки. Елегантниот и модерен изглед дозволуваат да го користите во секоја прилика и го прават одличен подарок за вистинските љубители на пенкала. Доаѓа заедно со Pelikan gift box.

 

Jazz Stola серијата е достапна и како хемиско пенкало.

Jazz Stola серијата е достапна и како ролер.