Back To Top Button

ДРЖАЧ ЗА СЕЛОТЕЈП ЗА БИРО OFFISHOP

139 ден

ДРЖАЧ ЗА СЕЛОТЕЈП ЗА БИРО OFFISHOP

 

ДРЖАЧ ЗА СЕЛОТЕЈП ЗА БИРО OFFISHOP за полесно и попрецизно сечење на селотејпот. Направен од цврст и издржлив материјал со едноставен и модерен дизајн.

За селотејп трака широка до 15мм.

Шифра: OF185