Back To Top Button

WHITEBOARD МАРКЕР – PELIKAN

64 ден

WHITEBOARD МАРКЕР – PELIKAN – МАРКЕР ЗА БЕЛА ТАБЛА

ПЕЛИКАН МАРКЕР ЗА БЕЛА ТАБЛА со висок квалитет. При пишување остава интензивен траг и боја на таблата но потоа лесно се брише со соодветен сунѓер без да остави замачкани трагови. Одличен за канцелариска, школска и домашна употреба.

Достапен во повеќе различни бои.

Шифра: 09000460 / 09000491 / 09000490