Back To Top Button

ЛИНИЈАР 30cm – S-Cool

35 ден

ЛИНИЈАР 30 CM СКУЛ

 

ЛИНИЈАР СКУЛ наменет за учениците од основно и средно училиште. Направен е од квалитетен и цврст ПВЦ материјал и спакуван во соодветен блистер. Должина: 30 цм

 

Проверете ги и останатите линијари и геометриски сетови од нашата понуда.

 

Шифра: 074000154