Back To Top Button

ТРИАГОЛНИК 60° / 33cm – S-Cool

ТРИАГОЛНИК 60° / 33cm СКУЛ

 

ТРИАГОЛНИК СКУЛ наменет за учениците од основно и средно училиште. Направен е од квалитетен и издржлив ПВЦ материјал и спакуван во соодветен блистер.

Димензии: 60° / 33cm

 

Проверете ги и останатите линијари и геометриски сетови од нашата понуда.