Back To Top Button

ЛИНИЈАР МУЛТИШАБЛОН – S-Cool

50 ден

ЛИНИЈАР МУЛТИШАБЛОН – ГОЛЕМ / МАЛ – S-Cool

 

МАТЕМАТИЧКИ ЛИНИЈАР – МУЛИШАБЛОН со различни геометриски облици. Наменет е за учениците од основно и средно училиште. Геометриските облици на самиот линијар ќе му помогнат на ученикот да ги реши геометриските задачи и да развива логика за понатамошно образование. Направен е од квалитетен и цврст ПВЦ материјал и спакуван во соодветен блистер.

Достапен во 2 различни големини: 30 цм / 20 цм

 

Проверете ги и останатите линијари и геометриски сетови од нашата понуда.

Шифра: 074000232