Back To Top Button

ГЕОМЕТРИСКИ СЕТ – FLEXY (МАЛ) S-Cool

69 ден

ГЕОМЕТРИСКИ СЕТ ФЛЕКСИ – МАЛ

 

ГЕОМЕТРИСКИ СЕТ ФЛЕКСИ СКУЛ наменет за учениците од основно и средно училиште. Направен е од квалитетен еластичен ПВЦ материјал кој може да се витка и не се крши. Сетот се состои од 3 делови: линеар, триаголник, и агломер.

Овој сет е достапен во две големини: ГОЛЕМ / МАЛ

 

Проверете ги и останатите линијари и геометриски сетови од нашата понуда.

 

Шифра: СЦ573