Back To Top Button

ГЕОМЕТРИСКИ СЕТ + ШЕСТАР – PELIKAN PREMIUM

198 ден

ГЕОМЕТРИСКИ СЕТ + ШЕСТАР – PELIKAN PREMIUM

 

ГЕОМЕТРИСКИ СЕТ + ШЕСТАР – PELIKAN PREMIUM наменет за учениците од основно и средно училиште. Сетот се состои од 5 делови: линеар 30цм, триаголник 60°, триаголник 45°, агломер и математички шестар. Направен е од квалитетен и цврст ПВЦ материјал.

Шифра: 09000326