Back To Top Button

ТЕТРАТКА LIPA MILL – CLASSIC (А5)

31 ден

ТЕТРАТКА LIPA MILL – CLASSIC (А5)

Lipa Mill класик колекција. Листовите се на чиста бела хартија и има огромен избор на дизајни на кориците за сечиј вкус. Достапна во 3 линијатури: линии, коцки и чиста

Листови: 52л-102 стр / 55 gsm бела хартија

Корица:  230 gsm

→Видете ги сите колекции со клик тука