Back To Top Button

Тетратка – СТАНДАРД А4 (тврди корици)

ТЕТРАТКА ЛИПА МИЛ / МАР МАР – СТАНДАРД А4 (ТВРДА КОРИЦА)

 

Формат: A4 (205×290) тврда корица

Листови: 60 g/m² бела офсет хартија – 96 л. (wood-free)

Предлист: 110 g/m² хартија (wood-free)

Корица:  сива лепенка 1,5, mm + 130 g/m² сјајна хартија / 4+0

Линијатура: линии / коцки / чиста / високо каро

Дизајни: 12 различни дизајни

 

Пакување:

Фолија/кутија/палета: 5 / 30 / 1440 парчиња

 

→Погледнете ги и останатите тетратки од нашите колекции ←