Back To Top Button

Тетратка – СТАНДАРД А5 (тврди корици)

ТЕТРАТКА ЛИПА МИЛ / МАР МАР – СТАНДАРД А5 (ТВРДА КОРИЦА)

 

Формат: A5 (145×202) тврда корица

Листови: 60 g/m² бела офсет хартија – 96 л. (wood-free)

Предлист: 110 g/m² хартија (wood-free)

Корица:  сива лепенка 1,5, mm + 130 g/m² сјајна хартија / 4+0

Линијатура: линии / коцки

Дизајни: 9 различни дизајни

 

Пакување:

Фолија/кутија/палета: 5 / 60 / 2880 парчиња

 

→Погледнете ги и останатите тетратки од нашите колекции ←