Back To Top Button

ТЕТРАТКА ПРЕМИУМ – ТЕСНИ ШИРОКИ – LIPA MILL (А5)

39 ден

ТЕТРАТКА ПРЕМИУМ – ТЕСНИ ШИРОКИ – LIPA MILL (А5)

Премиум тетратка со тесни и широки линии за почетно пишување со одличен квалитет. Оваа тетратка е направена на дебела хартија за да се спречи лесно кинење на листовите. Голем избор од 8 различни дизајни со омилените домашни животни за сечиј вкус.

Листови: 40л/80 стр – 75 gsm бела хартија

Корица:  230 gsm + ув лак и пластификација

*доколку некој дизајн кој сте го нарачале е недостапен во моментот, како замена испратен ќе биде оној кој е најсличен на него

→Видете ги сите колекции со клик тука

Шифра: 28000028