Back To Top Button

Коректор со четка – PELIKAN

82 ден

Коректор со четка – PELIKAN

 

Коректор во туба 20мл со висок квалитет за брзи и лесни корекции на грешките. Се одликува со голема белина за убаво и трајно покривање на грешките. Може да се користи на сите видови хартија и некои други површини.

Шифра: 09000232