Back To Top Button

КОРЕКТОР РОЛЕР – OFFISHOP 12m

52 ден

КОРЕКТОР ТРАКА OFFISHOP 12М

 

Коректор трака Офишоп (5mm x 12m) за брзо, лесно и прецизно корегирање на грешките. Има ергономски облик за полесна употреба. Нетоксичен.

 

→ Проверете ги и останатитите коректори од нашата понуда ←

Шифра: ОФ074