Back To Top Button

Коректор Лента – PELIKAN

140 ден

Коректор Лента – PELIKAN

 

Коректор лента Пеликан (5mm x 8m) за брзо, лесно и прецизно корегирање на грешките. Има ергономски облик за полесна употреба. Нетоксичен.

 

→ Проверете ги и останатитите коректори од нашата понуда ←

Шифра: 09000429