Back To Top Button

КОРЕКТОР РОЛЕР – OFFISHOP 8m

КОРЕКТОР ТРАКА OFFISHOP 8М

 

Коректор трака Офишоп (5mm x 8m) за брзо, лесно и прецизно корегирање на грешките. Има ергономски облик за полесна употреба. Нетоксичен.

 

→ Проверете ги и останатитите коректори од нашата понуда ←