Back To Top Button

КОРЕКТОР СО РАЗРЕДУВАЧ (СЕТ) – OFFISHOP

53 ден

КОРЕКТОР СО РАЗРЕДУВАЧ (СЕТ) – OFFISHOP

 

Коректор во туба 20мл со висок квалитет за брзи и лесни корекции на грешките. Се одликува со голема белина за убаво и трајно покривање на грешките. Може да се користи на сите видови хартија и некои други површини.

 

→ Проверете ги и останатитите коректори од нашата понуда ←

Шифра: OF458