Back To Top Button

ГУМА ЗА БРИШЕЊЕ – AC 30 – PELIKAN

23 ден

ГУМА ЗА БРИШЕЊЕ – PELIKAN AC 30

 

ПЕЛИКАН AC 30 – гума за бришење со премиум квалитет за лесно, брзо и прецизно бришење на сите врсти на графит од површината. Мека гума која не ја кине и не остава трагови на хартијата при бришењето.

 

Шифра: 09000225