Back To Top Button

ГУМА ЗА БРИШЕЊЕ – AS 40 PELIKAN

13 ден

ГУМА ЗА БРИШЕЊЕ – PELIKAN AS 40

 

ПЕЛИКАН AS 40 – гума за бришење со премиум квалитет за лесно, брзо и прецизно бришење на сите врсти на графит од површината. Мека гума која не ја кине и не остава трагови на хартијата при бришењето.

 

 

Шифра: 09000224