Back To Top Button

Гуми – PELIKAN 4/1 СЕТ

55 ден

Гуми – PELIKAN 4/1СЕТ

 

Сет од 4 Pelikan гуми за бришење со премиум квалитет за лесно, брзо и прецизно бришење на сите врсти на графит од површината. Мека гума која не ја кине и не остава трагови на хартијата при бришењето.

Производите на Пеликан се посебно препорачани од наставниците во Германија.

Шифра: 61000093