Back To Top Button

ГУМА ЗА БРИШЕЊЕ – AS 30 PELIKAN

16 ден

ГУМА ЗА БРИШЕЊЕ – PELIKAN AS 30

 

ПЕЛИКАН AS 30 – гума за бришење со премиум квалитет за лесно, брзо и прецизно бришење на сите врсти на графит од површината. Мека гума која не ја кине и не остава трагови на хартијата при бришењето.

 

 

Шифра: 09000223