Back To Top Button

WHITEBOARD МАРКЕР – OFFISHOP

25 ден

МАРКЕР ЗА БЕЛА ТАБЛА ОФФИШОП– WHITEBOARD MARKER

 

ОФФИШОП МАРКЕР ЗА БЕЛА ТАБЛА – WHITEBOARD MARKER – маркер со висок квалитет. При пишување остава интензивен траг и боја на таблата но потоа лесно се брише со соодветен сунѓер без да остави замачкани трагови. Одличен за канцелариска, школска и домашна употреба.

Дебелина на траг: 2 mm.

Достапен во повеќе различни бои.

Шифра: OF096/ OF095 / OF430 / OF097