NANO USB STICK – MEDIA RANGE

NANO USB STICK – MEDIA RANGE

 

NANO USB STICK – MEDIA RANGE – УСБ стик меморија со минимални димензии (23 x 11.5 x 4 mm) и одличен квалитет од германскиот производител Media Range. Идеален за безбедно чување и разменување на вашите податоци. Има закачалка за да го ставите на вашиот привезок што овозможува да имате пристап до вашите податоци секаде и во секое време.

Меморија: 8GB – 16GB – 32GB – 64GB

 

Проверете ги и Media Range УСБ стиковите со приклучок за смартфон или компјутер.

Проверете ги и другите Media Range УСБ стикови.

Проверете го и Media Range УСБ стикот 3,0

 

Shopping Cart
Scroll to Top