Back To Top Button

ТЕТРАТКА СО СПИРАЛА А4 и А5 – OFFISHOP

ТЕТРАТКА СО СПИРАЛА OFFISHOP

Формат: А5 / А4

Тетратка со метална спирала со 80 листови. Достапна во повеќе различни бои.
– 80 листови / 70gr бела хартија
– Корица: 300gr + мат пластификација + УВ лак
– Линијатура: коцки / линии