Back To Top Button

МИНИ ЗА ТЕХНИЧКИ МОЛИВ B 0.5

19 ден

МИНИ ЗА ТЕХНИЧКИ МОЛИВ B 0.5мм

 

Мини за технички молив – тенкоминец со В мекост и 0.5мм дебелина. Техничките мини се со висок квалитет и висока еластичност.

Шифра: SC185