Back To Top Button

МЕМО СТИК КОЦКА / МЕМО ЛИВЧИЊА ВО БОЈА – 100 ЛИСТА

МЕМО СТИК КОЦКА / МЕМО ЛИВЧИЊА ВО БОЈА – 100 ЛИСТА

 

Мемо коцка со 100 самолепливи ливчиња. Одличен начин да им оставите пораки на вашите колеги. Оставајте пораки на огласната табла, користете ги додека учите, спремате испит или пак, правите некој план.

Коцката има 100 ливчиња во боја.