Back To Top Button

USB STICK СО ПРИКУЧОК ЗА СМАРТ УРЕД

USB STICK СО ПРИКУЧОК ЗА СМАРТ УРЕД

 

USB STICK СО ПРИКУЧОК ЗА СМАРТ УРЕД – УСБ стик меморија со одличен квалитет од германскиот производител Media Range. Идеален за безбедно чување и разменување на вашите податоци.

Овој УСБ Стик овозможува брзо префрлање на податоците од вашиот комјутер на вашиот смартфон и обратно без поврзување со кабли. Може да се користи и за брзо префрлување на податоци помеѓу два смартфони.

Исто така може да служи и како дополнителна меморија за вашиот смарт уред.

Меморија: 8GB – 16GB – 32GB

 

Проверете ги и Media Range УСБ НАНО стиковите.

Проверете ги и другите Media Range УСБ стикови.

Проверете го и Media Range УСБ стикот 3,0