Back To Top Button

USB STICK 16GB – MEDIA RANGE

280 ден

USB STICK 16GB – MEDIA RANGE – УСБ флеш меморија со одличен квалитет од германскиот производител Media Range. Идеални за безбедно чување и разменување на вашите податоци. Лесни се за носење со што овозможуваат да имате пристап до зачуваните податоци секаде и во секое време.

Брзина: 2.0

  • Компатабилен со сите оперативни системи.
  • Компатабилен и на 3,0 УСБ порти

Други достапни големини:4GB – 8GB – 16GB – 32GB – 64GB – 128GB

Шифра: 79000016