Back To Top Button

USB STICK – MEDIA RANGE

USB STICK MEDIA RANGE

 

USB STICK MEDIA RANGE – УСБ стик меморија со одличен квалитет од германскиот производител Media Range. Идеални за безбедно чување и разменување на вашите податоци. Лесни се за носење со што овозможуваат да имате пристап до зачуваните податоци секаде и во секое време.

Меморија: 4GB – 8GB – 16GB – 32GB – 64GB – 128GB

 

Проверете ги и Media Range УСБ стиковите со приклучок за смартфон или компјутер.

Проверете ги и Media Range УСБ НАНО стиковите.

Проверете го и Media Range УСБ стикот 3,0