Back To Top Button

USB STICK 64GB – MEDIA RANGE 3.0

609 ден

USB STICK 64GB – MEDIA RANGE 3.0 – УСБ флеш меморија со одличен квалитет од германскиот производител Media Range. Идеални за безбедно чување и разменување на вашите податоци. Лесни се за носење со што овозможуваат да имате пристап до зачуваните податоци секаде и во секое време.

Брзина: 3.0

  • Одлична компатабилност со сите оперативни системи.
  • Компатабилен и на 2,0 УСБ порти
  • Врвка за клучеви
  • Механизам на лизгање за заштита на УСБ-то
  • Read speed: up to 70 MB/s
  • Write speed: up to 20 MB/s

Други достапни големини: 8GB – 16GB – 32GB – 64GB – 128GB

Погледнете го и останатиот избор на USB – стикови

Шифра: 79000058