Back To Top Button

ГЕОМЕТРИСКИ СЕТ – S-Cool

100 ден

ГЕОМЕТРИСКИ СЕТ – ГОЛЕМ / МАЛ

 

ГЕОМЕТРИСКИ СЕТ СКУЛ наменет за учениците од основно и средно училиште. Сетот се состои од 4 делови: линеар, триаголник 60°, триаголник 45° и агломер. Направен е од квалитетен и цврст ПВЦ материјал.

 

Овој сет е достапен во две големини.

ГОЛЕМ: линеар 30цм, триаголник 19цм / 60°, триаголник 14цм / 45° и агломер.

МАЛ: линеар 20цм, триаголник 14цм / 60°, триаголник 10цм / 45° и агломер.

 

Проверете ги и останатите линијари и геометриски сетови од нашата понуда.

Шифра: 074000036