Back To Top Button

Темперни Бои PELIKAN 1/10

328 ден

Темперни Бои PELIKAN 1/10

 

Темперни бои Пеликан во туба од највисок квалитет. Се одликуваат со силни, густи и интензивни бои кои овозможуваат лесно боење на површината. Пигментите се отпорни на светло, боите лесно се мешаат со што се добиваат интензивни и живи тонови. Модерното и забавно пакување го привлекува вниманието на секое дете.

Производите на Пеликан се силно препорачани од наставниците во Германија.

Пакување: 10 различни бои во туба

 

Шифра: 09000399