Back To Top Button

КОЛАЖ – САМОЛЕПЛИВА ХАРТИЈА

92 ден

КОЛАЖ – САМОЛЕПЛИВА ХАРТИЈА

 

КОЛАЖ – САМОЛЕПЛИВА ХАРТИЈА е креативна хартија која се лепи без користење на додатни лепила. Оваа хартија е специјално дизајнирана за креативни проекти. Таа овозможува лесно и забавно креирање на уникатни декорации.

Достапна во 10 различни бои.

Шифра: СЦ119