Back To Top Button

ФЛОМАСТЕРИ – S-Cool Триангулар

135 ден

ФЛОМАСТЕРИ – S-Cool Триангулар 1/12

 

Фломастери С-Кул, наменети за цртање и боење на хартија. Имаат ергономски триангулар облик кој овозможува удобно држење и лесно цртање со нив. Врвот на овие фломастери е направен од квалитетни влакна кои не дозволуваат брзо сушење на производот. Јаките и интензивни бои кои ги имаат овие фломастери ја будат и поттикнуваат креативноста во секое дете.

Спакувани се во картонско пакување со 12 различни фломастери.

 

 

Шифра: SC306 / 74000674