Back To Top Button

ТЕКСТМАРКЕР – OFFISHOP

34 ден

ТЕКСТМАРКЕР OFFISHOP

 

ОФФИШОП текстмаркер со висок квалитет за маркирање и подвлекување на текст. Има флуросцентно мастило кое остава јасен траг и брзо се суши на хартијата за да не дојде до размачкување. Може да се користи на сите видови на хартија. Достапен во повеќе бои.

Шифра: OF078 / OF079 / OF080 / OF081 / OF082 / OF083